>> We maken websites

We maken uw website op basis van een Joomla! CMS. Dit Content Management Systeem is geschikt voor kleine tot gemiddeld grote websites en heeft alles aan boord om op een eenvoudige wijze complexe websites te maken. De klant kan zelf de inhoud van de site onderhouden zonder dat de tussenkomst van een webmaster nodig is.

>> We hosten uw website en registreren uw domeinnaam

We hosten uw website op onze Linux servers. Naargelang de soort site hebben we oplossingen vanaf € 1,99/maand* voor een klein shared hosting account, tot een virtuele of volledige server. Op onze shared hosting accounts zorgen we voor voldoende resources en onze service is flexibel zodat up- of downgrading altijd mogelijk is. Groeit uw site uit zijn voegen dan kunnen we overschakelen op VPS of een eigen webserver voor uw site(s).

>> We geven advies bij het bouwen van en site

U bouwt aan een grote website samen met een gespecialiseerd bureau. Het is een groot voordeel als iemand met kennis van zaken, buiten de beide organisaties een neutraal 'oogje in het zeil' houdt. IT en marketing organisaties goochelen soms met cijfers of technische termen die er niet toe doen, maar wel veel centen kosten. We staan aan uw kant van de tafel en adviseren.

>> We voeren reisgerelateerde marketingacties uit

Via onze websites vakantiemail.be en reizenenvakantie.be bereiken we meer dan 2500 geregistreerde gebruikers. Geen wedstrijdmailadressen maar wel potentiële klanten die echt in reizen geïnteresseerd zijn.

>> We houden uw websites in de gaten

Vanaf najaar 2011 straten we onze nieuwe service voor website eigenaars. Kent u het gevoel? Keynote en andere tools checken uptime en functionaliteit van de sites, maar het zijn telkens weer gebruikers die melden als er echt iets fout is met de website. Daarom werken we aan een service waarbij MENSEN om het de 5 minuten, om het kwartier, half uur of uur uw site manueel checken, en dit aan een betaalbare prijs....

>> We adviseren in Search Engine Optimization

Het toverwoord SEO mag ook wel eens vallen. Hoe scoort uw website in Google en de andere zoekmachines? Hoe kunt u die positie verbeteren en beter gevonden worden? Samen met u stellen we een actieplan op en over een maand kunnen uw bezoekerscijfers er helemaal anders uitzien.